Hvem er Vejle Trading?

Vejle Trading leverer kvalitetsløsninger inden for bla. hoppepuder, Holzhof legepladser, Norleg naturlegepladser, Golfdesign minigolfbaner, Mobilehomes, Karrusel, PLAY TIME samt salg af div. legepladsudstyr.

Vejle Trading har hovedsæde i Vejle og samlet set har vi over 18 års branchekendskab. Hos Vejle Trading har vi stor fokus på at hjælpe kunden fra idé til virkelighed gennem et enestående rådgivning og et produktsortiment der afspejler mange års erfaring i branchen.

Vision og værdier

Vejle Trading har et klart mål – vi ønsker gennem rådgivning og levering af unikke produkter og løsninger at gøre en forskel, med stor respekt for vores kommende generationer. Vi har mange års erfaring med unikke løsninger inden for legepladser, sports- og bevægelsesprojekter og mobilehomes med professionel og kompetent rådgivning, høj service, unikke produkter og præcis levering i hele Danmark.

Vores ambition er at blive den førende leverandør inden for dette felt – og denne ambition forpligter! Derfor har vi altid fokus på vores grundværdier: troværdighed, innovation og bæredygtighed.

Tag et kig under vores produkt præsentation samt vores referencer og bliv inspireret!

Skulle du have spørgsmål omkring en eller flere af vores spændende produkter eller behov for en uforpligtende dialog omkring hvordan Vejle Trading kan hjælpe dig med netop dit næste projekt hører vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen

Hans K. lindberg
Vejle Trading 

Salgschef
Hans K. Lindberg